Informatie voor werkgevers

 
Neem contact opVacature aanmelden

Werving en selectie

Wanneer u een, permanente of tijdelijke, invulling van functies wenst, dan spreken we over werving en selectie.

GJA Personeelsdiensten werft dan een nieuwe medewerker voor u als opdrachtgever. De medewerker komt direct bij u in dienst.

GJA Personeelsdiensten ontvangt  een fee over het bruto jaarsalaris van de werknemer. Deze fee is afhankelijk van de opdracht en de hoogte van het salaris  van de medewerker, het tarief zal met u als maatwerk zorgvuldig worden besproken.

GJA Personeelsdiensten heeft een groot en breed netwerk en zal hiervan gebruik maken om aan uw wens te voldoen. We werken op basis van -no cure no pay– en op basis van exclusiviteit.

Uitzenden

Een flexibele arbeidskracht die op uitzendbasis bij GJA Personeelsdiensten aan het werk gaat wordt ook wel een uitzendkracht genoemd. Deze medewerker werkt op basis van een uitzendcontract. Dit is een overeenkomst die niet verward moet worden met een contract voor bepaalde tijd of contract voor onbepaalde tijd. Een uitzendcontract wordt daarom ook wel uitzendovereenkomst Fase 1 en 2 genoemd of een overeenkomst op basis van het uitzendbeding. Een uitzendkracht doet over het algemeen tijdelijk werk bij een bedrijf terwijl hij of zij feitelijk in dienst is van het uitzendbureau. Uitzenden op basis van uitzendbeding houdt in dat de overeenkomst met het uitzendbureau wordt beëindigd zodra de werkzaamheden stoppen.

Uitzendwerk hoeft niet altijd voor korte duur te zijn. Sommige bedrijven hebben uitzendkrachten voor lange periodes nodig. De uitzendkracht zal in zijn of haar uitzendperiode steeds meer rechten opbouwen. Na 78 gewerkte weken bij GJA Personeelsdiensten te hebben gewerkt komt de uitzendkracht in Fase 3. Dit houdt in dat de uitzendkracht een bepaalde tijdscontract moet krijgen indien zijn of haar dienstverband wordt voortgezet en niet wordt onderbroken door een periode van 26 weken of langer. In Fase 3 heeft een uitzendkracht meer binding met het uitzendbureau en heeft de uitzendkracht een contract voor bepaalde tijd. Deze binding behoort voor GJA Personeelsdiensten bij de visie en strategie van de uitzendorganisatie.

Payroll

GJA Personeelsdiensten neemt bestaande of nieuwe werknemers voor u in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Hiermee nemen wij ook meteen de arbeidsrechtelijke risico’s van u over, wat betekent dat alle administratieve handelingen, het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, salarisbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en de salarisadministratie tot onze verantwoordelijkheden behoren.

Natuurlijk blijft u zelf de belangrijkste beslissingen maken; u werft en selecteert uw nieuwe werknemers en u bepaalt de arbeidsvoorwaarden en voert de functionering- en beoordelingsgesprekken. Op de werkvloer verandert dus niets. Daarnaast bepaalt u ook zelf of en wanneer u een medewerker op uw eigen loonlijst wilt hebben; GJA Personeelsdiensten kent bij payrolling namelijk geen minimale inleentermijn.

De flexibiliteit van een arbeidscontract bij payrolling

Als u gebruik maakt van payrolling kunnen uw medewerkers tot wel vijf en een half jaar voor bepaalde tijd bij u werken. Hiermee verlengt u uw contractflexibiliteit met maar liefst drie en een half jaar! Tenslotte kunt u momenteel zelf uw personeel hoogstens twee jaar een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden.

Payrolling kent verschillende soorten arbeidscontracten. Elk payroll contract en elke contractwijziging wordt vooraf uitvoerig met u besproken, zodat het contract niet alleen bij de werknemer maar ook bij uw organisatie past.

GJA Personeelsdiensten heeft als werkgebied Oost- en Noord-Nederland en in diverse branches in zowel de Transport- en Logistieke Sector als ook de Bouwsector. Zo kunnen we u helpen bij het voeren van functioneringsgesprekken en als volwaardig HR-kennispartner kunnen we u ook adviseren op het gebied van een goede HR-strategie.

Geïnteresseerd?
Ik kom graag met u in gesprek

Adres

GJA Personeelsdiensten BV

Boekelose Stoomblekerij 45

7548 ED  Enschede

Contact